Påskeopphold på Kalhovd

I vinter kan du og familien komme dere enkelt til fjells ved å bestille påskeopphold på Kalhovd Turisthytte. Vi fikser scootertransport til og fra hytta, overnatting og serverer deilig hjemmelagd mat med utsikt.

For booking; send e-post til kalhovd@dnt.no

Hva inkluderer et påskeopphold?

• Scooter-transport til og fra Steinsbøle
    • Transport fra Steinsbøle til Kalhovd
    • Transport fra Kalhovd til Steinsbøle
  • 3 overnattinger inkl. frokost, niste og tre-rettersmiddag

Hva kan jeg oppleve i påsken på Kalhovd?

Vinter på Kalhovd er noe ganske særlig! Midt oppe på vidda kan du gå flotte skiturer på stikka løyper og komme hjem til hytta der du kan nyte god hjemmelagd mat. Kansje det frister med en varm pizza og en solo etter en lang skitur. I peisestua kan du spille spill mens du varmer deg foran peisen. Fra Kalhovd går det an å gå korte og lengere turer på fjellski, spør oss i resepsjonen for gode tips.

Velkommen til vinterfjellet!

Priser

Tilbuddet gjelder for grupper på minimum 3 personer i perioden fra den 26. mars til den 5. april ved booking av minimum t0 netter. For mindre grupper enn 3 personer vil det tilkomme et ekstragebyr for transport.

Prisene gjelder per person med overnatting på 4-5 mannsrom og inkluderer 3-retters middag, frokost og niste og termos samt scootertransport tur/retur Steinsbøle.

2 netter 3 netter 4 netter
Voksen medlem 2810,- 3765,- 4720,-
Voksen ikke medlem 3540,- 4810,- 6080,-
Barn medlem 1970,- 2505,- 3040,-
Barn ikke medlem 2480,- 3220,- 3960,-
Ungdom medlem (13-26 år) 2480,- 3270,- 4060,-

Pratisk info

Hvordan kommer jeg meg til Steinsbøle?

Scootertransporten går fra Steinsbøle. Steinsbøle er en parkeringsplass for enden av FV 756. Man svinger inn på FV756 fra Atråveien. Fra Atrå tar det ca. 20 min å kjøre til Steinsbøle. Finn veibeskrivelse her

Hvor mange personer kan få scootertransport samtidig?

Det er plass til fire på en snøscooter om gangen. Ved behov setter vi opp bannvogn, denne har en kapasitet på opp til 15 personer.        (Vi tar forbehold om myndighetenes gjeldene restriksjoner ved offentlig transport, kapasiteten på bannvognen kan derfor endres)

Hva kan jeg ha med?

For å få plass på scooteren kan hver person pakke med en dagstursekk og en mellomstor bagg, pluss et par ski. Husk å pakk i utstyr som tåler snø, vær og vinn.

Tips til pakking av vintersekken

Kan jeg komme meg dit med offentlig transport?

Det går an å ta bussen fra Nesodden til Atrå. Bussen fra Nesodden korresponderer både med ruter fra Kongsberg og Oslo. Finn beste reisevei fra din posisjon ved å bruke Entur.

Kontakt Tinn Taxi for transport fra bussholdeplassen på Atrå til Steinsbøle. Tinn Taxi: 909 67 777