Føremelding og status fra Kalhovd

Kalhovd er dessverre stengt, men det betyr ikke at det ikke er liv på hytta. Vertskapet utnytter denne tiden til å gjøre en rekke oppgraderinger på hytta for å gjøre besøkende sine opplevelse enda bedre til sommersesongen!

Vi er fullt i gang med oppgradering og istandsettelse av hytta. Det er nok å ta hånd om med en stor hytte som huser mange gjester i løpet av sesongen, og nå har vi endelig litt tid til å konsentrere oss om å gi litt omsorg tilbake til hytta. Så nå gjelder det alt fra bytte av lyspærer, sette opp nye ovner, male og ikke minst rydde, til å sette seg inn i driftssystemer og få interkontroll og HMS opp å stå. Så litt kontorarbeid blir det også tid til. Både trappegangen på Stova (hovedhuset) og resepsjonen har fått seg et løft. Vi har også hatt inspeksjon på alle gjesterom for å se hvilke utbedringer vi kan gjøre der. Så til tross for koronanedstenging, blir vi ikke arbeidsledige med det første. Og mange av de oppgavene vi ikke får gjort nå i påska, håper vi en sprek dugnadsgjeng kan ta seg av på høsten.


Vi gleder oss veldig til å kunne ta imot gjester på Kalhovd til sommeren, der vi kan by velkommen inn på en noe oppgradert hytte.

Det er generelt lite snø i fjellet, og mange steder er snødekket veldig tynt. Det er likevel fortsatt fine skiforhold, men et noe hardt snødekke. Vi fikk et lite påfyll med snø i begynnelsen i forrige uke som har hjulpet litt på, men med vinnen vi får i dag vil trolig den siste nysnøen også blåse vekk og bli hardtpakket.

Tekst og foto: Gry Thyrrestrup

Skrevet av Mina Borgejordet Simones 29. mars 2021